UW PARTNER IN OPLEIDEN EN VEILIGHEID!

                                       TOTALE BHV OPLEIDING OP LOCATIE

 

OVER ONS 

Over Hebrav

Hebrav Bedrijfshulpverlening en Veiligheid bied cursussen, diensten en producten aan, die de veiligheid op het werk, onderweg en thuis bevorderen. 

Lotus:

In oktober 2008 ben ik gestart met het aanbieden van trainingen en diensten, nadat ik vanaf 2005 al als LOTUS (Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding van Slachtoffers) en veiligheidsman in de BHV.

Leverancier:

Sinds 2010 zijn wij tevens leveranciers van veiligheids-producten met een assortiment van veel verschillende producten op veiligheidsgebied. Door verhoging van het veiligheidsbewustzijn, ontvangen wij steeds meer bestellingen van bedrijven en particulieren.

Locatie:

 Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van cursus BHV op locatie. Hebrav Bedrijfshulpverlening en Veiligheid beschikt hier voor over een mobiele BHV blusunit.

Veiligheidsproducten:

De verkoop van veiligheidsproducten zijn via het contactformulier aan te vragen zoals: EHBO koffers, EHBO materialen, Blusmiddelen, EVAC CHAIRS, Hesjes e.d.

Ons werkgebied:

We hebben een varia van werkgebieden zoals in het onderwijs, kinderdagverblijven, tandheelkundige diensten, muziek centrum's, bedrijven in de auto/vrachtwagen techniek, sport/fitness scholen, hout en plaathandel en zorginstellingen.

Erkenning:

ARBO Wet: elke BHV Cursus voldoet aan de uitgangspunten van de ARBO wet.

NIBHV: BHV Keurmerk 'Erkend Opleidingsinstituut Bedrijfshulpverlening'.

ORANJE KRUIS: EHBO cursussen

EFR/NIKTA: Keurmerk gastouderopvang en kinderopvang


Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 30234936

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn