UW PARTNER IN OPLEIDEN EN VEILIGHEID!

                                       TOTALE BHV OPLEIDING OP LOCATIE

WAT IS BHV

BHV betekent bedrijfshulpverlening, de BHV ploeg die aanwezig is op uw locatie weet hoe zij moet handelen in gevaarlijke situaties. Het kan voor komen dat er brand uitbreekt, zij zullen dan als eerste proberen een beginnende brand te blussen en het pand of locatie te ontruimen. Ook kan het zijn dat er een ongeval gebeurt is, waarbij de BHV-er (ploeg) in actie moet komen om daar eerste hulp te kunnen verlenen. Ook als er in de regio een calamiteit is, zal de BHV ploeg de opdracht krijgen om deze calamiteit te volgen en indien nodig stappen daar voor te nemen (denk aan giftige dampen in de lucht).
Voor al deze calamiteiten zal de BHV ploeg ondersteuning krijgen van professionele dienst verlening.
Op het moment dat er een calamiteit is STAAT de BHV altijd boven een leiding gevende.

WAT ZEGT DE WET

De Arbowet heeft in 1994 bedrijfshulpverlening verplicht gesteld voor bedrijven en instellingen. Dit om de veiligheid van medewerkers, bezoekers en klanten te vergroten tijdens calamiteiten. Door snelle en deskundige hulp wordt leed en schade beperkt.

Een werkgever is verplicht om BHV cursussen te organiseren zodat bij gevaarlijke situaties op het werk letsel en/of schade bij werknemers of bezoekers zoveel mogelijk wordt voorkomen.

Voor de officiële tekst, klik hieronder op de foto. Scrol dan door naar artikel 15 en hoger.E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn